Domov

Čisti in sveži zrak tukaj dobite

V preteklih letih se je v javnosti začelo posvečati vse večjo pozornost kvalitetnemu in zdravemu načinu življenja.
Tako preko številnih medijev strokovnjaki opozarjajo na pomembnost zdrave prehrane, spanja na ustreznih ležiščih in rekreacije na svežem zraku. Prav sveži zrak je tisto, česar v zaprtih prostorih velikokrat, žal, primanjkuje.

pred čiščenjem

Kaj lahko naredimo za več čistega, kvalitetnega in posledično zdravju bolj prijaznega notranjega okolja?

Vsakomur je najverjetneje znan prizor, ko se odločimo in odidemo v restavracijo, okrepčevalnico ali bar na malico, kosilo, večerjo ali le kratko pijačo in nas že na vhodu »pozdravijo« vonjave ter že brez jedilnika kar hitro ugotovimo, kakšna hrana se pripravlja v kuhinji. Poleg tega je v prostoru tudi neznansko vroče. Vedeti je potrebno, da tak zrak ni posledica dobre restavracije ali bara, ki ga obišče veliko število gostov. Tako stanje je posledica preslabo urejenega ali celo nedelujočega prezračevanja v prostorih.

V številnih industrijskih obratih, delavnicah in skladiščih se ravno tako pojavlja problem pri zagotavljanju zadostne izmenjave zraka in s tem dotoka svežega, kakovostnega zraka v prostor.

Veliko naših strank ve povedati, da so bile razmere po prvem čiščenjem prezračevalnega sistema, ki ga je izvedlo naše podjetje, za skoraj 100% boljše.

Največkrat se izkaže, da številni lastniki gostinskih objektov in vzdrževalci ne vedo, kam in na koga bi se lahko obrnili, da bi v zaprtih prostorih izboljšali kakovost zraka.

Pravi naslov je koncern Klimatizacija Šmelcer.

pred čiščenjem

V koncernu Klimatizacija Šmelcer predstavlja storitev čiščenja/novogradnje prezračevalnih sistemov eno od pomembnejših storitev.

V želji, da bi stranki ponudili čimbolj celovite rešitve, ponudbo zaokrožujejo številne druge dejavnosti.

Na tem spletnem mestu so na kratko predstavljene storitve, ki jih nudimo. Vsekakor pa je potrebno nekatere procese prilagoditi vsakemu podjetju posebej, zato vas vabimo, da nas pokličete. Z veseljem se bomo odzvali na vaš klic, vam pomagali ter svetovali.